Vacatures Settle BV

Settle is altijd geïnteresseerd in gedreven professionals met affiniteit voor meubelstoffering. Interesse in het versterken van het team bij Settle, stuur dan een open sollicitatie naar personeelszaken@settlebv.nl

Productieleider Settle Upholstery Specialists  

Mooie, moderne gestoffeerde meubels ontwikkelen en maken, daar zijn we bij Settle Upholstery Specialists, kortweg Settle in Winterswijk, goed in. Heel goed zelfs. Ons  vakmanschap en onze innovatieve aanpak, maken dat steeds meer gerenommeerde ontwerpers, toonaangevende meubelmerken en interieurbouwers ons weten te vinden. We zijn er trots op dat we met kundige medewerkers deze mooie kwaliteitsproducten kunnen maken die inmiddels op verschillende plekken in de wereld staan. 

Ben jij de productieleider die bij ons past?

We zijn als bedrijf in verandering en dat geeft jou een prachtige kans. Je bent een verbinder die er plezier aan beleefd de verschillende onderdelen binnen het bedrijfsproces optimaal op elkaar af te stemmen: van verkoop-inkoop tot administratie en van planning tot en met de productie en aftersales. Dat doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt samen met een team van 12 enthousiaste collega’s. 

Als productieleider ben je onder andere verantwoordelijk voor:

  • Een effectief en efficiënt verloop van het productieproces en het proces van productontwikkeling; 
  • De doorvertaling van wensen van de klant naar specificaties, productieproces en productieplanning;
  • Tijdige beschikbaarheid van materialen voor productie;
  • Oplevering van orders volgens planning en specificatie.

Je bent een daadkrachtige persoon die stevig in zijn/haar schoenen staat om de medewerkers mee te nemen in de verandering zoals Settle die kent. Je werkt veel samen met je collega’s op kantoor en twee collega’s uit de productie en bent onderdeel van het managementteam.  

Optimalisatie en digitalisatie van productie en informatiestromen hebben jouw interesse. Je houdt van veel afwisseling en snel schakelen. Je wilt zo veel mogelijk van de business van Settle snappen om de juiste toegevoegde waarde te kunnen leveren. Je bent kritisch, neemt initiatieven en gaat de discussie aan om het iedere dag weer stappen vooruit te zetten.  

Je hebt: 

  • Een afgeronde MBO of HBO opleiding, bij voorkeur technisch/bedrijfskundig;
  • Ervaring in een sturende rol in een productieorganisatie;
  • Ervaring met structurering en optimalisatie van productieprocessen;
  • Kennis van Exact Globe is een pré.

Werken bij Settle 
Settle biedt je een uitdagende rol met veel ruimte voor eigen inbreng. We bieden je een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de kans met een mooie groep van mensen een heel mooi product te maken.

Ben jij de productieleider die bij ons past?                                                                        

Graag ontvangen we jouw reactie en CV vóór 1 Juni per mail,       

   personeelszaken@settle-upholstery.com