Confectie medewerker m/v (ervaren of aanstormend)

Confectie medewerker m/v (ervaren of aanstormend)

Mooie, moderne meubelcollecties ontwikkelen en maken, daar zijn we bij Settle in Winterswijk goed in. Heel goed zelfs. Onze innovatieve, met vakmanschap doorspekte aanpak maakt dat steeds meer gerenommeerde ontwerpers, toonaangevende fabrikanten en succesvolle verkooporganisaties ons weten te vinden. En dat biedt jou een prachtige kans! Want we zijn altijd geïnteresseerd in potentiële

 

Confectie medewerker m/v (ervaren of aanstormend)

Als ervaren Confectie medewerk(st)er kun je na een korte inwerkperiode gelijk bij ons aan de slag met het stikken van hoezen ten behoeve van modern meubilair met hoogwaardige stoffen en leer.

Ben je nog niet zo ervaren maar werk je graag met stoffen? Ben je creatief? Werk je nauwkeurig? Werk je graag met hoogwaardige producten en wil jij je graag ontwikkelen binnen de meubelbranche? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren. Je volgt dan bij ons een interne opleiding en leert van onze ervaren confectiemedewerk(st)ers de fijne kneepjes van het vak!

Dit ben jij

Je bent een leuke collega die van aanpakken weet en pietje precies is. Kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit zijn voor jou vanzelfsprekendheden. Verder ben je fysiek fit. 

Binnen Settle ontwikkelen we onze organisatie en processen voortdurend. Daar sta jij natuurlijk voor open; je bent leergierig en grijpt de kans aan om ook jezelf te ontwikkelen.

Dit is de functie

Als Confectie medewerk(st)er ben je verantwoordelijk voor het stikwerk van hoogwaardig stoffeerwerk. De hoezen die gestikt moeten worden, variëren sterk in afmeting en vorm. Daarnaast maak je samen met een collega mallen voor maatwerkbanken of voor nieuwe producten. Voor elke uitdaging vind jij een oplossing. Je werkt in een gemotiveerd team van vakmensen, waar collegialiteit hoog in het vaandel staat.

Dit bieden we je

Bij Settle heb je een veelzijdige functie in een dynamisch, modern productiebedrijf. Je krijgt een verantwoordelijke rol waarin je alle kansen krijgt om verder te groeien. We bieden je een marktconform salaris en uitzicht op een vast contract.

Wil je meer weten over deze functie? Bel dan gerust even met Martijn van Beckhoven, telefoon 0543 518 902. Word je warm van deze baan bij een uniek productiebedrijf? Stuur dan je motivatie met CV naar personeelszaken@settlebv.nl. Je hoort vervolgens snel van ons.

Kijk voor meer informatie over Settle op www.settlebv.nl