Meubelspuiter (24-40 uur)

Meubelspuiter (24-40 uur)

Mooie, moderne meubelcollecties ontwikkelen en maken, daar zijn we bij Settle in Winterswijk goed in. Heel goed zelfs. Onze innovatieve, met vakmanschap doorspekte aanpak maakt dat steeds meer gerenommeerde ontwerpers, toonaangevende fabrikanten en succesvolle verkooporganisaties ons weten te vinden. En dat biedt jou een prachtige kans! Want voor de uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een

 

Meubelspuiter (24-40 uur)

Als ervaren meubelspuiter kun je na een korte inwerkperiode gelijk bij ons aan de slag met het lakken van hoogwaardige houten onderstellen voor de meubelindustrie.

Daarnaast verleen je hand- en spandiensten voor de rest van de productie. De functie is dan ook uitermate geschikt voor de ervaren meubelspuiter die naast de liefde voor het vak ook graag andere werkzaamheden doet!

Dit ben jij

Je bent een leuke collega met twee rechterhanden, die van aanpakken weet en pietje precies is in zijn of haar werk. Kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit zijn voor jou vanzelfsprekendheden. Binnen Settle ontwikkelen we onze organisatie en processen voortdurend. Daar sta jij natuurlijk voor open; je bent leergierig en grijpt de kans aan om ook jezelf te ontwikkelen. Verder ben je fysiek fit, heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en vind je het niet erg om ook een keer andere werkzaamheden te verrichten.

Dit is de functie

Als ervaren meubelspuiter zet jij je kennis graag in om diverse onderdelen en eindproducten voor stoelen en overig meubilair te spuiten. Je bent hoofdverantwoordelijk voor het op de juiste wijze samenstellen en mengen van de lakken, in aansluiting op de gestelde kwaliteitseisen en productie eigenschappen. De onderdelen die gespoten moeten worden zullen sterk variëren in afmetingen en vorm. Naast de verantwoordelijkheid voor het spuiten van materialen, ben je ook actief in overige werkzaamheden binnen het bedrijf zoals montage en interne logistiek.

Dit bieden we je

Bij Settle heb je een veelzijdige functie in een dynamisch, modern productiebedrijf.

Je krijgt een verantwoordelijke rol waarin je alle kansen krijgt om verder te groeien.

We bieden je een marktconform salaris en uitzicht op een vast contract.

Wil je meer weten over deze functie? Bel dan gerust even met Martijn van Beckhoven, telefoon 0543 518 902. Word je warm van deze baan bij een uniek  productiebedrijf? Stuur dan je motivatie met CV naar personeelszaken@settlebv.nl.

Je hoort vervolgens snel van ons.

Kijk voor meer informatie over Settle op www.settlebv.nl