Meubelstoffeerder (ervaren of aanstormend)

Meubelstoffeerder (ervaren of aanstormend)

Mooie, moderne meubelcollecties ontwikkelen en maken, daar zijn we bij Settle in Winterswijk goed in. Heel goed zelfs. Onze innovatieve, met vakmanschap doorspekte aanpak maakt dat steeds meer gerenommeerde ontwerpers, toonaangevende fabrikanten en succesvolle verkooporganisaties ons weten te vinden. En dat biedt jou een prachtige kans! Want we zijn altijd geïnteresseerd in potentiële

 

Meubelstoffeerder (ervaren of aanstormend)

We nodigen zowel ervaren meubelstoffeerders als ambachtslieden die zich willen omscholen uit om te solliciteren. Als ervaren stoffeerder kun je na een korte inwerkperiode gelijk bij ons aan de slag met het stofferen van modern meubilair met hoogwaardige stoffen en leer. Wanneer je vanuit een ander ambacht wilt overstappen naar de meubelbranche, volg je bij ons een interne opleiding en leren onze ervaren meubelstoffeerders je graag de fijne kneepjes van het vak.

Dit ben jij

Je bent een leuke collega met twee rechterhanden, die van aanpakken weet en pietje precies is in zijn of haar werk. Kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit zijn voor jou vanzelfsprekendheden. Binnen Settle ontwikkelen we onze organisatie en processen voortdurend. Daar sta jij natuurlijk voor open; je bent leergierig en grijpt de kans aan om ook jezelf te ontwikkelen. Verder ben je fysiek fit, heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en vind je het niet erg om ook een keer andere werkzaamheden te verrichten.

Dit is de functie

Als meubelstoffeerder ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding, het uitvoeren van hoogwaardig stoffeerwerk en de af montage van de gestoffeerde meubelen. De onderdelen die gestoffeerd en gemonteerd moeten worden, variëren sterk in afmeting en vorm. Voor elke uitdaging vind jij een oplossing. Je werkt in een gemotiveerd team van vakmensen, waar collegialiteit hoog in het vaandel staat.

Dit bieden we je

Bij Settle heb je een veelzijdige functie in een dynamisch, modern productiebedrijf. Je krijgt een verantwoordelijke rol waarin je alle kansen krijgt om verder te groeien. We bieden je een marktconform salaris en uitzicht op een vast contract.

Wil je meer weten over deze functie? Bel dan gerust even met Martijn van Beckhoven,

telefoon 0543 518 902. Word je warm van deze baan bij een uniek productiebedrijf? Stuur dan je motivatie met CV naar personeelszaken@settlebv.nl. Je hoort vervolgens snel van ons.

Kijk voor meer informatie over Settle op www.settlebv.nl